Európa Kávéház
Café Europa

Kávéház

A valamikori Sziget Cukrászda helyén nyílt az I. osztályú Európa Kávéház. Az elegáns külső mellett barátságos atmoszférája teszi közkedveltté a helyet idősek, fiatalok, üzletemberek és a Vígszínház szomszédsága miatt a művészek körében. A széles sütemény és tortaválaszték, melyben a tradicionális receptek mellett megtalálhatók a kor trendjének megfelelő könnyű édességek is, valamint kávékülönlegességek és bőséges teaválaszték biztosítják a színvonalas kínálatot. Akik egy gyors reggeli vagy ebéd reményében térnek be hozzánk, azoknak sem kell csalódniuk: igényes szendvicsek, saláták, omlett variációk és természetesen a kihagyhatatlan bécsi virsli is megtalálhatók az étlapon.
Kisebb rendezvények lebonyolítását vállaljuk, melyhez a galéria a legmegfelelőbb helyszín.

Cukrászda

Közvetlenül a Kávéház mellett található a II. osztályú cukrászda. Közel 100 fajta állandó termékkel várjuk kedves Vendégeinket, melyeket itt elsősorban elvitelre ajánlunk. Torták, desszertek, édes és sós teasütemények, reggeli péksütemények és nyáron házi fagylaltválaszték képezik a kínálatot, melyeket a kávéházi áraknál 30%-kal olcsóbban árusítunk. Dísztortákra, esküvői tortákra, egyedi tortaformákra várjuk szíves megrendelésüket, ugyanakkor az egész torták jelentős része előrendelés nélkül is elvihető.
Különösen kedvelt a környező irodák dolgozói körében hőtartó elviteles poharunk, melyben a kávé órákon keresztül forró marad.

 

Név: Európa Kávéház és Cukrászda

Cím: H-1055 Bp. Szent István Krt. 7-9
Tel./ fax: +36-1- 312-23-62

E-mail:
europakavehaz@europakavehaz.hu

Tulajdonos: Hofer Sándor

Üzletvezetők: Csurgó László, Vicha Attila

Férőhely: 100
Dohányzó / nem dohányzó rész elkülönítve
Légkondicionált
Hitelkártya terminál: van